Afbeeldingen tonen Lenovo ThinkPad Z-laptops in 13"- en 16"-varianten - Computer - Nieuws - Tweakers

2022-01-07 10:15:08 By : Ms. Helen LYU

Evan Blass heeft afbeeldingen gepubliceerd van twee onaangekondigde Lenovo ThinkPad Z-laptops. De bekende leaker toont een model met 13"-scherm en een 16"-variant. Het is niet bekend wanneer Lenovo de laptops officieel aankondigt.

De door EvLeaks getoonde Lenovo ThinkPad Z13 krijgt een leren afwerking met goudkleurige accenten, terwijl de afgebeelde Z16 een meer traditionele behuizing heeft. Beide laptops beschikken over een full-hd-webcam, die iets boven de schermranden uitsteekt. Naast de webcam zitten meerdere sensoren; mogelijk zijn die bedoeld voor Windows Hello-gezichtsherkenning, maar dit wordt niet bevestigd door EvLeaks.

Verder is te zien dat de Lenovo ThinkPad Z16 drie USB-C-aansluitingen krijgt, waarvan een gebruikt wordt om de notebook op te laden. Verder lijkt de Z16 een 3,5mm-jack en een SD-kaartlezer te krijgen. Op afbeeldingen van de Z13 is een 3,5mm-jack en twee USB-C-aansluitingen te zien, waarvan er ook een wordt ingezet om de laptop op te laden. De aan-uitknop zit bij beide varianten aan de rechterzijkant. Verdere specificaties zijn nog niet bekend.

De ThinkPad Z-laptops zijn nog niet officieel aangekondigd door Lenovo. De fabrikant houdt volgende week wel een presentatie in het kader van de elektronicabeurs CES. Het bedrijf is niet fysiek aanwezig bij de beurs maar gaf onlangs op Twitter aan dat het wel nieuwe producten zal aankondigen. EvLeaks toonde eerder ook een onaangekondigde Lenovo ThinkBook Plus-laptop met een extra scherm dat naast het toetsenbord zit. Ook van die laptop is nog geen eventuele releasedatum bekend.

Afbeeldingen via EvLeaks op Twitter

[Reactie gewijzigd door PjotterP op 27 december 2021 21:46]

[Reactie gewijzigd door deco1974 op 28 december 2021 09:39]

[Reactie gewijzigd door m0ridin op 28 december 2021 10:54]

Tweakers beperkt preventief de functionaliteit van de site voor bepaalde landen om het platform zoveel mogelijk tegen spam, oplichting en misbruik te beschermen.

Jouw IP-adres (23.228.76.114), herleid tot landcode CN, valt helaas onder deze beperking en is daardoor uitgesloten van het plaatsen van reacties op Tweakers.

Als je inlogt kunnen we bepalen of dit ook daadwerkelijk voor jouw account geldt.

We begrijpen dat hierdoor in sommige gevallen onterechte blokkades worden opgelegd. Daarom bieden we de mogelijkheid om persoonlijke uitzonderingen te maken. Is dit bij jou het geval? Laat het ons weten door te mailen naar gathering@tweakers.net. Vermeld in die mail je gebruikersnaam en IP-adres en dan helpen we je graag verder.

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V. Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 • Hosting door True